ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00 - 21:00

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

                        1) ΥΓΙΕΙΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

                        2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ 

                        ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

                         3) 24ΩΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

                        4) 36 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

                        6) ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΗ

ΑΝΕΤΗ και ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ

  • Θέρμανση καθαρή και φιλική προς το περιβάλλον
  • Ασφαλής τεχνική που δεν απαιτεί συντήρηση
  • Χρησιμοποίηση νυχτερινού ρεύματος με ευνοϊκό κόστος
  • Οικονομική αυτόνομη θέρμανση και ανεξάρτητη από άλλες πηγές ενέργειες

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Γερμανικής εταιρείας  το μεγαλύτερο κατασκευαστή θερμοσυσσωρευτών στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο που εδώ και 430 χρόνια δίνει τις ιδανικότερες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης.
Τα σώματα είναι πρωτοποριακής τεχνολογίας με νέες, οικολογικές μονώσεις, μαγνησιακά πυρότουβλα, φίλτρα ενεργού άνθρακα -για καθαρισμό του αέρα - και σύγχρονο design.

Οι θερμοσυσσωρευτές τμπορούν να συνδεθούν με αυτόματο ρυθμιστή φόρτισης  που μας προσφέρει ιδιαίτερα οικονομική λειτουργία, λαμβάνοντας υπόψη την εξωτερική θερμοκρασία και την θερμοκρασία του χώρου.
Είναι τα μοναδικά σώματα που έχουν άμεση απόδοση ταυτόχρονα με την έναρξη της φόρτισής τους. Έτσι με την πρωτοποριακή τεχνολογία τους δεν χρειάζονται αυτοματισμούς μέσω τηλεφώνου για την ενεργοποίησή τους σε εξοχικά σπίτια ή σε οικίες που απουσιάζουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στη Γερμανία με προδιαγραφές διασφάλισης DIN EN ISO 9001:2000 και εισάγονται αποκλειστικά από εμάς για να σας τα προσφέρουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΜΕΛΕΤΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ